English E-Posta Öğrenci Bilgi Sistemi EBYS
Farabi Değişim Programı
>> 2017-2018 Farabi Giden Öğrenci Başvuruları

2017-2018 Akademik yılı Güz / Güz-Bahar Yarıyılı Başvuruları

2017-2018 Akademik yılı Güz / Güz-Bahar yarıyılı başvuruları 06 Mart – 25 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Farabi Değişim Programı kapsamında üniversitemizden gitmek isteyen öğrenciler belirlenen tarihler arasında üniversitemiz Farabi Bölüm Koordinatörlerine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Bölüm koordinatörünüzü öğrenmek için buraya tıklayabilirisiniz.

2017-2018 Güz / Güz–Bahar yarıyılı için Anlaşmalı Olduğumuz Üniversitelerin Listesini görüntülemek için tıklayınız.

Farabi Değişim Programı ile farklı bir üniversiteye GİTMEK isteyen öğrencilerimiz için gerekli belgeler

• 2 adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

• 2 adet Onaylı Transkript

• 2 adet Aday Öğrenci Başvuru Formu  Formu indirmek için tıklayınız. (Formu bilgisayar ortamında doldurmanız zorunludur.)

• 3 adet Fotoğraf

• 2 adet öğrenci belgesi

• Hak kazanan öğrenciler için SGK Hizmet Döküm Belgesi

Başvuru Koşulları

*  lisans öğrencilerinin son genel akademik not ortalamalarının en az 2.0/4 olması,

* Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin son genel akademik not ortalamalarının en az 2.5/4 olması,

Vakıf Üniversiteleri 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için Farabi Değişim Programından faydalandırılmayacaklardır.

FARABİ EL KİTABI

50 SORUDA FARABİ PROGRAMI