English E-Posta Öğrenci Bilgi Sistemi EBYS
Farabi Değişim Programı
>> GİTMESİ KESİNLEŞEN ÖĞRENCİLERİN TESLİM ETMESİ GEREKEN BELGELER

1Öğrenim Protokolü tıklayınız Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders müfredatını temin ederek ilgili bölüm hocanızla birlikte 3 güz dönemi 3 bahar dönemi toplamda 6 nüsha olarak bilgisayar ortamında doldurularak Farabi ofisine teslim edilecektir.

2- Öğrenci Başvuru Formu tıklayınız. (Bilgisayar ortamında doldurulup, 2 nüsha çıktısını alıp ilgili bölüm koordinatörü veya bölüm başkanına imzalatıldıktan sonra  Farabi ofisine teslim edilecektir.)

4 – Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi tıklayınız  (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısı alınarak Farabi ofisine teslim edilecektir.)

Not: Kendi adınıza ait hesap bilgileriniz ve IBAN numaranız VAKIF BANKASI olmak zorundadır.

5 – Öğrenci Bilgi Formu tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısı alınarak Farabi ofisine teslim edilecektir.)

6-  Öğrenci Beyannamesi tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısı alınarak Farabi ofisine teslim edilecektir.)

GİTMESİ KESİNLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİN GEREKLİ BELGELERİ 13.05.2016 CUMA GÜNÜNE KADAR FARABİ OFİSİNE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

FARABİ EL KİTABI

50 SORUDA FARABİ PROGRAMI